Kurz Nový život

Kurz Nový život

přihláškový formulář

Kurz Nový život

  1. – 12. 11. 2023

Tématikou kurzu jsou základní pravdy křesťanské víry – co je to Boží láska, co to znamená, že Ježíš Kristus je Spasitel, kdo je to Duch svatý. To všechno v individuálním kontextu – každý osobně může na kurzu zjistit a zakusit, co tyto pravdy víry znamenají a jak působí v jeho životě.  Nejedná se ale o teoretické přednášky, kurz je hodně založen i na zážitku. Znamená to, že vás nečekají klasické exercicie, přednášky a tiché rozjímání – i když i na to tam také bude prostor. Kurz je založen na osobním svědectví – přednášející budou s účastníky sdílet své osobní svědectví. Přednášející jsou kněží i laici – muži i ženy. Jednotlivé přednášky jsou zajímavě prokládány příklady ze života, ilustrovány různými rekvizity a prezentacemi, občas i společnou aktivitou. Na kurzu vás čeká každý den mše svatá, modlitby k Duchu svatému a chvály. Bude také příležitost přistoupit ke svátosti smíření nebo k přímluvné modlitbě. Počítejte s tím, že program je dost intenzivní – od rána do pozdního večera. Samozřejmě je určen i čas pro odpočinek, o přestávkách je i příležitost integrovat se s ostatními účastníky.

Účast na tomto kurzu doporučujeme všem, kteří potřebují „nový impulz“ do svého života z víry, ale i všem kteří se touží Bohu ještě více přiblížit, anebo i těm, kteří Boha chtějí vlastně poznat, protože jsou věřící jen díky rodinné tradici.

Kurz začíná večeří v pátek v 18:00 hod., konec v neděli odpoledne.

Místo konání: Exerciční dům Český Těšín, Masarykovy sady 73/24

Cena: 2000.- Kč / osoba (s ubytováním a stravou)

 

Pro účast na kurzu je nutné vyplnit přihlašovací formulář.

Podrobné informace ohledně průběhu kurzu a co si vzít s sebou pořadatel rozešle přihlášeným účastníkům zhruba týden před začátkem akce.

Případné dotazy pište na email: sesvondreje@gmail.com

plakát

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *